EZZA Music - Tecuci

Școală alternativă de muzică

Experimentează bucuria muzicii

Misiunea noastră

Muzica a fost, este şi va fi parte importantă în vieţile oamenilor şi influenţează în cel mai plăcut mod şi psihicul şi fizicul oamenilor de orice vârsta. Copiii care studiază muzică vocală sau la instrument dezvoltă numeroase abilităţi (concentrare, memorie, dicţie, respiraţie corectă, postură,etc.), lucru care îi face mai buni şi la învăţătură şi la toate celelalte activităţi. De aceea tot mai mulţi părinţi caută să înscrie copiii la cursuri de muzică şi dans.

Şcoala alternativă EZZA MUSIC îşi propune misiunea, prin oferirea serviciilor mai sus menţionate, să aducă în Tecuci posibilitatea ca toţi copiii, adolescenţii şi tinerii să poată îmbina plăcutul cu utilul în timpul lor liber, fie ca işi doresc o carieră în acest domeniu, fie că o fac doar ca hobby sau pentru dezvoltarea personală. Ne dorim să ajungem o “fabrică de artiști” şi un loc în care important este viitorul cursantului nostru şi implicit viitorul nostru ca spaţiu de învăţare şi artă.

Gradul de ocupare în
primul an

Realizări
Cursanți 84%
Număr de ore lucrate 100%
Cursuri 70%

Comunitate Libertate Creativitate

Valorile noastre

Prin comunitate înțelegem aducerea laolaltă a tinerilor cu aceleași pasiuni și crearea sentimentului de apartenență. Vom face acest lucru posibil prin activitățile desfășurate la final de saptămână dar și prin felul în care este gândit spațiul și procesul de învățare.

Prin libertate înțelegem posibilitatea de a alege, de a exprima, de a veni cu idei, cu propuneri, de a fi tratat de la egal la egal(indiferent de vârstă, vechime, nivel de pregătire). Fiecare artist din comunitate este liber să iși aleagă stilul/instrumentul/programul de lucru, să exploreze și să se exprime.

Prin valoarea creativității ne dezvăluim dorința de a crea muzică cu tot ce înseamnă aceasta. Ideea ta contează! Visul tău contează! Ne dorim să creăm un mediu fertil pentru originalitatea și unicitatea fiecărui artist în formare.